Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Despre debutul la Bursă, achiziţii, oferta de listare şi următoarele planuri. Jean Dumitrescu, Aquila: Momentul tranzacţionării va fi marcat de începutul lunii decembrie

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Eduard Ivanovici

24.11.2021, 07:23 259

Pe 23 noiembrie 2021, în ediţia ZF Deschiderea de Astăzi, Jean Dumitrescu - investor relations director al Aquila, companie care recent a atras 367 mil. lei de la investitori prin intermediul unei oferte de majorare de capital social, a discutat despre următoarele planuri ale companiei, utilizarea finanţării din ofertă, ritmul de creştere de după finalizarea achiziţiilor, categoria investitorilor din ofertă.

„Credem cu tărie în Bursa de la Bucureşti şi considerăm că ar trebui să fie cât mai multe firme româneşti listate. Am analizat în ultimii ani această oportunitate şi am pornit mai apăsat de un an-doi. Am avut implementarea standardelor internaţionale de raportare financiară, acţiuni la nivel corporativ, roadshow-uri, aşa că este un efort susţinut. Momentul tranzacţionării va fi la începutul lunii decembrie, o să anunţăm în curând data exactă (...) Luăm în calcul achiziţii de firme care să aibă branduri importante pe piaţa de bunuri de larg consum din România, dar şi companii de distribuţie“, spune Jean Dumitrescu.

El argumentează prin faptul că Aquila are o vastă experienţă în acest sens, un exemplu putând fi oferit de Agrirom, companie distribuitoare de bunuri de larg consum, cu o prezenţă puternică pe segmentul de legume congelate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO