Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Aurel Bernat, CEO BT Asset Management: 2021 a fost excelent prin prisma atractivităţii fondurilor de investiţii. Simt o vibraţie pozitivă legată de acţiuni. Creşteri de până la 65% pe numărul de investitori ai BT AM şi 25% pe zona de active

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Eduard Ivanovici, Liviu Popescu

24.12.2021, 07:26 266

Anul 2021 a fost anul pieţei de capital, atât prin prisma randamentelor cât şi prin prisma numărului de investitori nou intraţi, chiar şi în pofida îngrijorărilor de pe final de an cu privire la scumpirile accelerate din energie, spune CEO-ul unuia dintre cei mai mari administratori de fonduri din România.

Invitat în emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi, Aurel Bernat – CEO al BT AM, a discutat despre performanţele de anul acesta, schimbările de comportament ale investitorilor, industria fondurilor de investiţii în 2022, despre tranzacţii pe timp de inflaţie şi planurile BT AM pentru anul viitor.

„A fost o efervescenţă mare atât la capitolul listări pe AeRO şi nu numai, iar în ceea ce priveşte industria fondurilor de investiţii şi – în speţă – noi, administratorii de active, încheiem cel mai bun an din perspectiva numărului de clienţi noi atraşi. La cum se arată anul acesta, încheiem cu 72.000-73.000 de clienţi activi pe fondurile noastre, adică un plus de 60%-65% faţă de finalul anului trecut. Una peste alta, a fost un an excelent din prisma atractivităţii fondurilor de investiţii”, spune Aurel Bernal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO