Burse - Fonduri mutuale

Elefant vinde bonduri de 17,5 mil. lei şi pregăteşte revenirea la Bursa de la Bucureşti. Finanţarea prin TradeVille este în lei, cu scadenţa pe cinci ani şi cu o dobândă de 9% pe an

Elefant vinde bonduri de 17,5 mil. lei şi pregăteşte...

Autor: Liviu Popescu

25.11.2021, 00:00 187

Elefant Online, unul dintre cei mai mari retaileri online din România, a încheiat anticipat pe 23 noiembrie un plasament privat intermediat de TradeVille prin intermediul căruia a atras 17,5 milioane de lei de la investitori. 

Obligaţiunile cu simbolul ELF26 emise în cadrul plasamentului derulat în perioada 17-23 noiembrie sunt denominate în lei, au scadenţa la 5 ani şi o rată anuală fixă a cuponului de 9% stabilită de emitent, cupoanele urmând să fie plătite semestrial, potrivit unui anunţ al TradeVille. Următorul pas este listarea bondurilor pe sistemul multilateral de tranzacţionare. 

Valoarea nominală a unei obligaţiuni ELF26 este de 100 lei, iar subscrierea minimă în cadrul plasamentului a fost de 80.000 lei (800 de obligaţiuni). Majoritatea subscrierilor au fost efectuate pe platforma online de tranzacţionare TradeVille.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO