Burse - Fonduri mutuale

Dumitru Tudor rămâne cu minoritarii după delistarea Vidraru

Dumitru Tudor rămâne cu minoritarii după delistarea...

Autor: Roxana Pricop

04.06.2015, 00:04 223
Dumitru Tudor, investitor la bursă şi proprietarul firmei de închiriere imobiliară Vidraru Curtea de Argeş (VIRU), va delista compania de pe piaţa RASDAQ fără a fi nevoit să răscumpere cele 4,3% din acţiunile VIRU deţinute de acţionarii minoritari.
 
Dumitru Tudor, care deţine 95,7% din acţiunile com­pa­niei, a respins pe 20 februarie începerea procedurilor de a transfera compania fie pe sistemul alternativ de tran­zac­ţionare al bursei, fie la cota bursei, rezultând astfel că firma se va retrage de la tranzacţionare. Însă niciun acţionar minoritar nu şi-a exprimat intenţia de a se retrage din firmă până la ex­pi­rarea termenului limită, astfel că firma nu a demarat pro­ce­dura de stabilire a preţului de retragere. Vidraru s-a listat pe piaţa RASDAQ la mijlocul anilor ’90, în urma procedurilor de privatizare în masă. Astfel că, cel mai probabil, acţionarii minoritari rămaşi nu mai ştiu că deţin acţiunile VIRU.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO