Burse - Fonduri mutuale

Dragoş Neacşu, CEO Erste AM: Am întrat în NATO, am intrat în UE, dar ce facem mai departe? Hai să intrăm în OECD, să fim mai nemţi, mai elveţieni

Dragoş Neacşu, CEO Erste AM: Am întrat în NATO, am...

Autor: Alex Ciutacu

29.03.2019, 12:06 900

Aşa cum aderarea la NATO a fost proiectul unei generaţii, iar intrarea în Uniunea Europeană meritul alteia şi următorul deceniu are nevoie de un proiect ambiţios cum ar fi intrarea în OECD, spune Dragoş Neacşu, CEO al Erste Asset Management, în cadrul unei dezbateri organizate de ZF împreună cu Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România şi New Europe College.

„Am intrat în NATO, mulţumim generaţiei respective, apoi avem intrarea în Uniunea Europeană un deceniu mai târziu. Ce facem mai departe? Haide să intrăm în OECD, să fim mai nemţi, mai elveţieni. Până să devină prioiect de ţară, o idee trebuie să devină proiect de generaţie”, explică Dragoş Neacşu în cadrul dezbaterii.

El spune că românii şi România trebuie să iasă din paradigma „primăvară-toamnă”, referindu-se la politici publice pe termen scurt care nu au un cadrul format şi un impact real.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO