Burse - Fonduri mutuale

​Două pachete de acţiuni Prodplast reprezentând 17,4% din companie au schimbat luni proprietarii la un preţ cu 3,82% mai mic faţă de cel din piaţă: tranzacţii de 7,5 mil. lei

​Două pachete de acţiuni Prodplast reprezentând...

Autor: Tibi Oprea

25.05.2020, 20:32 179

În şedinţa de tranzacţionare de luni, la ora 15.12, au fost înregistrate în sistemul Bursei de la Bucureşti două tranzacţii de tip DEAL cu 2,9 milioane de acţiuni ale producătorului de mase plastice Prodplast, la un preţ cu 3,82% mai mic faţă de cel din piaţă, în valoare totală de 7,5 milioane de lei, potrivit datelor de la Bursă.

Pachetele de acţiuni schimbate de investitori reprezintă 17,4% din totalul acţiunilor emise de companie, potrivit calculelor realizate de ZF.

Până la ora redactării acestei ştiri, cumpărătorii şi vânzători nu au fost anunţaţi, însă cel mai probabil aceştia ar putea fi investitori instituţionali, potrivit informaţiilor ZF.

Datele de la BVB arată că Prodplast Bucureşti este deţinută în proporţie de 33% de Nord Bucureşti, în timp ce SIF Oltenia deţine 27,4% din numărul de acţiuni.

De la începutul anului, acţiunile PPL înregistrează o creştere de 1,55%, pe fondul unui rulaj de 7,6 mil. lei, emitentul ajungând la 44,7 mil. lei capitalizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO