Burse - Fonduri mutuale

DN Agrar a semnat un contract cu BRK Financial Group pentru servicii de market making

DN Agrar a semnat un contract cu BRK Financial Group...

Autor: Tibi Oprea

31.05.2023, 18:51 234

DN Agrar Group (simbol bursier DN), cea mai mare fermă zootehnică integrată din România, cu producţie de lapte de vacă şi producţie vegetală, a anunţat investitorii că a semnat un contract cu BRK Financial Grup pentru furnizarea de servicii de market making, începând cu data de 30 mai 2023.

„Pentru serviciile de market making, volumul minim corespunzător cotaţiilor ferme de tip bid-ask furnizate de BRK Financial Group, vor reprezenta echivalentul a 9.000 EUR, cu un spread maxim dintre preţurile de cumpărare şi de vânzare afişate de Intermediar 2-4%. Procentul brut mediu lunar de menţinere în piaţă a ofertei ferme de cumpărare şi de vânzare este de 90%”, se arată în raportul publicat la Bursa de Valori Bucureşti.

Contractul este încheiat în conformitate cu prevederile stabilite de Bursa de Valori Bucureşti şi are în vedere creşterea lichidităţii acţiunilor DN Agrar Group.

DN Agrar are 116,1 mil. lei capitalizare şi este controlată în proporţie de 74,1% de olandezii de la AM Advies BV, restul acţiunilor fiind disponibile la liber la tranzacţionare. De la începutul anului, acţiunile DN se tranzacţionează în creştere cu 0,3%, pe fondul unor tranzacţii de 3,5 mil. lei, arată datele BVB.

Grupul a încheiat anul 2022 cu un profit de aproape 14 mil. lei, în urcare cu 57% faţă de 2021, la afaceri de aproape 151 mil. lei, în urcare cu 221%. Rezultatele aferente primului trimestru din 2023 sunt aşteptate să fie publicate la BVB pe 7 august 2023.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO