Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer&Contractor a încheiat două contracte în valoare de 18,4 milioane euro cu Electrogrup în calitate de antreprenor general, pentru construcţia unui complex rezidenţial în Bucureşti

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer&Contractor a încheiat două contracte în valoare de 18,4 milioane euro cu Electrogrup în calitate de antreprenor general, pentru construcţia unui complex rezidenţial în Bucureşti.

Contractele au fost încheiate in data de 29 decembrie şi sunt contracte de antrepriză lucrări pentru faza a patra a proiectului rezidenţial Greenfield Băneasa, etapă care cuprinde cinci blocuri cu 10 etaje.

Lucrările vor începe în luna ianuarie 2021 şi vor fi finalizate in primul trimestru al anului 2022.

Valoarea contractelor este de 18.4 mil Euro + TVA, iar valoarea investiţiei se ridică la 26.6 mil Euro + TVA,

„Impact Developer&Contractor a semnat contractele de antrepriză pentru primele etape din Noul Greenfield şi se pregăteşte cu entuziasm de noul an. Am început construcţia centrului comunitar Greenfield Plaza şi în curând Primăria demarează lucrările pentru Şcoală şi Grădiniţă de Stat.”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.     

Înfiinţat în 1991, Impact Developer & Contractor a construit peste 4.000 de unităţi rezidenţiale, însumând 500.000 de metri pătraţi construiţi şi peste 13,000 de metri pătraţi de spaţii de birouri şi comerciale.

Compania a înregistrat în primele nouă luni venituri din vânzarea de apartamente de 135 milioane lei, în creştere cu 35%, în timp ce profitul net s-a diminuat cu 28%, la 13 milioane lei.  

În primele nouă luni din 2020, dezvoltatorul a vândut 258 de apartamente, faţă de 210 apartamente în 2019, din care 40% reprezintă unităţi din ansamblul rezidential Luxuria şi restul Greenfield. Preţul mediu de vanzare pentru toate proiectele Impact  a crescut cu 12% (in medie, 1.152 euro / mp suprafata construită). 

Impact are 498 milioane de lei capitalizare este controlată în proporţie de 58% de Gheorghe Iaciu, în timp ce Andrici Adrian deţine 15% din capitalul social.

De la începutul anului, acţiunile IMP se tranzacţionează în urcare cu 27%, pe fondul unui rulaj de 25,5 milioane de lei.  

Electrogrup a dezvoltat, ca Antreprenor General, proiecte complexe în mai multe sectoare de construcţii, în România şi în ţări precum Germania, Polonia, Belgia sau Olanda.

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.