Burse - Fonduri mutuale

Dezvoltatorul imobiliar Impact Bucureşti l-a numit pe Gabriel Vasile în funcţia de administrator provizoriu

 Dezvoltatorul imobiliar Impact Bucureşti l-a numit pe...
15.09.2017, 19:13 868
Dezvoltatorul imobiliar Impact Bucureşti a anunţat vineri seară pe Bursă numirea lui Gabriel Vasile în funcţia de administrator provizoriu până la întrunirea Adunării Generale Ordinale a Acţionarilor.
 
"Consiliul de Administratie a decis in sedinta din 15.09.2017, conform art. 1372 din legea 31/1990, privind societatile comerciale, numirea Domnului Gabriel Vasile in functia de administrator provizoriu.
Domnul Gabriel Vasile ocupa functia de administrator provizoriu pana la intrunirea urmatoarei Adunari Generale Ordinare a Actionarilor.
Domnul Gabriel Vasile are o vasta experienta dobandita in peste 15 ani de activitate in pozitii manageriale. De asemenea, in perioada Aprilie 2013-Septembrie 2017 domnul Gabriel Vasile a fost membru in Consiliul de Administratie al IMPACT DEVELOPER&CONTRACTOR SA."
 
Impact este controlată de omul de afaceri român Gheorghe Iaciu, iar printre acţionari mai sunt şi fonduri de investiţii americane.
 
Pe bursă acţiunile Impact au crescut în ultima lună, după ce compania a anunţat că va derula un program de răscumpărare de acţiuni.
 
Vineri acţiunile au evoluat între 1,2-1,31 lei, închizând la 1,27 de lei. Valoarea bursieră a companiei este de 352,8 milioane lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO