Burse - Fonduri mutuale

Deschiderea de astăzi. Vlad Popescu, CEO Norofert: Primele produse vândute în SUA, probabil în această toamnă

Autor: Liviu Popescu

04.09.2020, 08:30 277
Joi după-amiază acţiunile NRF se apreciau cu aproape 6% pe un rulaj de tranzacţionare de 1 mil. lei, reacţie pozitivă la rezultatele semestriale ale companiei.

Vlad Popescu, CEO şi preşedinte al producătorului de inputuri agricole ecologice Norofert (simbol bursier NRF), companie cu o capitalizare de circa 88 milioane de lei, se aşteaptă ca vânzările primelor produse pe piaţa americană să aibă loc din această toamnă ceea ce înseamnă că s-ar putea reflecta în raportul anual pe 2020. Cu alte cuvinte, rezultatele semestriale, anunţate miercuri de companie, au fost susţinute de piaţa internă. 

„Preconizăm că primele vânzări în SUA vor veni în această toamnă. Am avut loturi demonstrative care au avut rezultate foarte bune. Evident că piaţa din SUA este foarte dificilă fiind una matură şi cu o competiţie mult mai mare decât în România şi în Europa, dar am identificat o nişă de produse pe care nu le găsim peste Ocean“, spune Vlad Popescu la Emisiunea de Business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO