Burse - Fonduri mutuale

De la bricolaj, la carton: Fraţii Pavăl de la Dedeman intră în acţionariatul producătorului de carton ondulat Vrancart în urma unei tranzacţii de 28 mil. lei

De la bricolaj, la carton: Fraţii Pavăl de la Dedeman...

Autor: Liviu Popescu

31.01.2020, 16:35 14294

Pavăl Holding, al fraţilor Adrian Pavăl şi Dragoş Pavăl, cei care controleă cea mai mare afacere antreprenorială românească - Dedeman, a intrat în acţionariatul producătorului de carton ondulat Vrancart Adjud (VNC) în urma tranzacţiei record din această săptămână.

Astfel Pavăl Holding este acţionar cu 17% la Vrancart, echivalentul unei deţineri de 28 de milioane de lei, se arată într-o notificare la bursă.

Allianz Ţiriac Pensii Private, prin intermediul fondurilor AZT Viitorul Tău, AZT Moderato şi AZT Vivace, şi-a lichidat în această săptămână deţinerea de 10% pe care o avea din noiembrie 2016 la producătorul de carton ondulat Vrancart, arată datele BVB. Vânzări a avut şi NN Pensii, potrivit raportărilor de la bursă. Cumpărător a fost Pavăl Holding.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO