Burse - Fonduri mutuale

Daniel Dines se va retrage din poziţia de CO-CEO al UiPath pentru o poziţie nou înfiinţată pe inteligenţă artificială. Rob Enslin va deveni director general unic

Daniel Dines, 53 de ani, este unul dintre fondatorii UiPath cu o deţinere semnificativă la companie. În aprilie 2022 el a împărţit funcţia de CEO cu Rob Enslin. De la anul Enslin va fi şeful unic.

Daniel Dines, 53 de ani, este unul dintre fondatorii UiPath cu o deţinere semnificativă la companie. În aprilie 2022 el a împărţit funcţia de CEO cu Rob Enslin. De la anul Enslin va fi şeful unic.

Autor: Liviu Popescu

11.07.2023, 07:30 796

♦ „De la un apartament micuţ din România la o companie publică cu venituri de peste 1 miliard de dolari şi peste 10.000 de clienţi, rămân revigorat de aspiraţia noastră îndrăzneaţă de a crea o companie generaţională care va revoluţiona însăşi natura muncii“.

Daniel Dines, 53 de ani, matematicianul din Oneşti care este unul dintre fondatorii UiPath, se va retrage din funcţia de CO-CEO pentru una nou înfiinţată pe inovaţie, astfel că Rob Enslin, celălalt CO-CEO, va deveni director general unic, potrivit unui anunţ al companiei. Dines va demisiona anul viitor pentru a conduce iniţiativele de inteligenţă artificială ale companiei.

„În timp ce reflectez asupra începutului călătoriei UiPath, mă cuprinde un profund sentiment de recunoştinţă pentru experienţa suprarealistă de a vedea cum această companie uimitoare a devenit ceea ce este astăzi. De la un apartament micuţ din România la o companie publică cu venituri de peste 1 mld. dolari şi peste 10.000 de clienţi, rămân revigorat de aspiraţia noastră îndrăzneaţă de a crea o companie generaţională care va revoluţiona însăşi natura muncii“, spune Dines.

Compania cu sediul în New York a transmis că actualul Rob Enslin va deveni singurul şef atunci când Dines se va retrage la 31 ianuarie. Dines va rămâne la UiPath în noul rol de director de inovaţie, în care se va concentra pe inteligenţa artificială şi dezvoltarea tehnologică a companiei, scrie publicaţia MarketWatch.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO