Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Curtea de Apel Craiova suspendă executarea hotărârilor acţionarilor SIF Oltenia din 28 aprilie: dividendele cares-au plătit rămân plătite, iar plata celorlalte se suspendă

♦ În aprilie, la SIF5 s-au ţinut două AGA: o parte din acţionari au aprobat dividendele, iar alţi acţionari le-au respins.

Curtea de Apel Craiova a decis miercuri ca până la soluţionarea definitivă a cererilor din partea unui grup de acţionari având ca obiect constatarea nulităţii hotărârilor acţionarilor SIF Oltenia (SIF5) din şedinţa din 28 aprilie să suspende respectivele hotărâri.

„Soluţia pe scurt: respinge excepţia apelului formulat de SIF Muntenia SA. Admite ape­lurile. Schimbă în tot sentinţa în sensul că admite cererile reclamanţilor. Suspendă executarea Hotărârilor nr. 1-8 adoptate de AGOA SIF Oltenia SA în data de 28.04.2020 prezidată de Preşedintele Consiliului de Administraţie, până la soluţionarea definitivă a cererilor având ca obiect constatarea nulităţii respectivelor hotărâri. Admite cererea de intervenţie accesorie în interesul reclamanţilor SAI CERTINVEST SA, FIA CERTINVEST ACŢIUNI, FDI CERTINVEST BET FI INDEX şi FDI CERTINVEST XT INDEX, formulate de intervenientele Asociaţia Investitorilor pe Piaţa de Capital. Respinge cererile de interventie în interesul pârâtei formulate de intervenienţii Ungureanu Liviu, Tudor Dumitru, Fortan Procopie şi Răduţ Dumitru. Definitivă. Pronunţată azi la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei“, se arată pe Portalul Instanţelor de Judecată.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.