Burse - Fonduri mutuale

Cu ajutorul Citibank şi ING, Digi şi-a refinanţat un împrumut de 163 milioane de euro

Cu ajutorul Citibank şi ING, Digi şi-a refinanţat un...

Autor: Dan Grigore Ivan

05.02.2018, 00:05 345

Grupul Digi a încheiat un împrumut pe termen mediu de 163 milioane euro pentru refinanţarea parţială a unui împrumut pe termen scurt semnat în octombrie 2017 la o dobândă de 2,65% pe an plus ratele medii de do­bândă interbancare. Ma­tu­ritatea facilităţii sindi­calizate este de cinci ani.

„Facilitatea Sindi­ca­liza­tă 2018 urmează să fie folosită de Societate şi fi­lialele acesteia pentru ace­leaşi scopuri anticipate de Societate în octombrie 2017. Parte din suma dispo­nibilă va fi folosită pentru finanţa­rea achiziţiei de către Digi Kft. a ope­ra­torului maghiar de comunicaţii elec­tro­nice Invitel Tavkozlesi Zrt (tranzacţie cu privire la termenii căreia am informat investitorii şi acţionarii pe data de 21 iulie 2017). Se intenţionează ca restul de sumă să fie folosită pentru scopuri generale corporative şi/sau pentru fi­nanţarea cheltuielilor de investiţie“, spun reprezentanţii Digi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO