Burse - Fonduri mutuale

Constantin Frăţilă revine în boardul Comcm Constanţa

Acţionarii producătorului de betoane Comcm Constanţa (CMCM), deţinut în proporţie de 56,7% de SIF Transilvania (SIF3), au ales un nou consiliu de administraţie, a cărui componenţă a fost redusă de la cinci la trei membri. Astfel din noul board al Comcm fac parte Constantin Frăţilă (preşedinte), care deţine direct 11,6% din capitalul social al producătorului de betoane, Maria Alexandra Frăţilă şi Claudiu Rogojină (vicepreşedinte), potrivit unui anunţ publicat pe site-ul bursei de la Bucureşti. Mandatul celor trei administratori este de patru ani.

Frăţilă şi-a dat demisia din funcţia de administrator şi preşedinte al Comcm în iunie, iar locul acestuia a fost luat de Gabriela Alexe. În iulie, Frăţilă a solicitat convocarea unei AGA la Comcm pentru alegerea consiliului de administraţie prin vot cumulativ. La solicitarea SIF 3, ordinea de zi a AGA a fost completată cu propunerile de a revoca consiliului de administraţie şi de a alege trei administratori în loc de cinci.

Tot în AGA de pe 8 septembrie acţionarii Comcm au aprobat şi indemnizaţiile noilor administratori. Astfel, preşedinteşe boardului va primi o indemnizaţie lunară de 2.000 de lei brut, iar ceilalţi doi membri vor avea indemnizaţii de câte 1.500 lei brut pe lună. Acţiunile Comcm au închis şedinţa bursieră de ieri la preţul de 0,1759 lei pe titlu, iar la această cotaţie compania are o capitalizare de 41,5 milioane de lei.

 
 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.