Burse - Fonduri mutuale

Consiliului de Administraţie al Evergent Investments primeşte ok-ul ASF: Liviu Claudiu Doroş, preşedinte, Iancu Cătălin Jianu, vicepreşedinte, Horia Ciorcilă, Costel Ceocea şi Radu Claudiu, membri

Evergent Investments (SIF2) a anunţat miercuri la Bursa de Valori Bucureşti că Autoritatea de Supraveghere Financiară i-a autorizat în calitate de membri ai Consiliului de administraţie, în conformitate cu Hotărârea nr. 2 a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor din 28 ianuarie 2021 pe Liviu Claudiu Doroş, Iancu Cătălin-Jianu Dan, Horia Ciorcilă, Costel Ceocea şi Radu Octavian Claudiu.

Mandatul administratorilor este de 4 ani, începând cu data de 5 aprilie 2021 şi până la data de 5 aprilie 2025.

Astfel, Claudiu Doroş rămâne director general al societăţii cu o capitalizare de 1,4 mld. lei, dar a fost avizat şi în funcţia de preşedinte, deţinută până la AGA de Costel Ceocea, care a devenit membru în Consiliul de Administraţie. Funcţia de vicepreşedinte şi director general adjunct îi revine lui Cătălin Iancu, iar ca membri au fost avizaţi Horia Ciorcilă, preşedinte al Băncii Transilvania, cea mai mare instituţie de credit din România, dar şi Radu Octavian Claudiu.

Pe de altă parte, anterior a fost stabilită şi componenţa celor trei Comitete Consultative ale Consiliului de Administraţie. “Comitetul de audit, Comitetul de nominalizare-remunerare şi Comitetul de investiţii, comitet nou înfiinţat; Fiecare comitet este compus din 3 membri, respectiv administratorii neexecutivi: Ceocea Costel, Ciorcilă Horiă şi Radu Octavian Claudiu, având următoarea conducere: Preşedintele Comitetului de audit – Radu Octavian Claudiu; Preşedintele Comitetului de nominalizare-remunerare – Ceocea Costel; Preşedintele Comitetului de investiţii – Ciorcilă Horia”, se arată într-un raport la bursă.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.