Burse - Fonduri mutuale

Consiliul de Administraţie al Norofert îl numeşte pe Mircea Fulga în funcţia de director de operaţiuni, fost director de cercetare şi dezvoltare în divizia bio a companiei

Consiliul de Administraţie al Norofert îl numeşte pe...

Autor: Eduard Ivanovici

28.01.2022, 10:57 284

Norofert (NRF), principalul producător român de inputuri organice, a anunţat la Bursa de Valori Bucureşti decizia de numire a lui Mircea Fulga în funcţia de director de operaţiuni (COO) de către Consiliul de Administraţie. Anterior, poziţia a fost ocupată timp de trei luni de Marcel Caruz, numit COO în luna octombrie 2021.

Mircea Fulga s-a alăturat companiei în februarie 2020 în calitate de director de cercetare şi dezvoltare al diviziei bio şi a coordonat linia de business de inputuri organice printr-un program de conversie a fermierilor de la agricultura convenţională la cea ecologică.

„În plus, domnul Fulga a contribuit la procesul de includere a comerţului cerealelor ecologice în portofoliul de servicii al diviziei ecologice din cadrul companiei, oferind astfel clienţilor posibilitatea de a valorifica producţia ecologică la preţuri avantajoase, cu parteneri din Europa de Vest”, arată un document de la BVB.

Recent, Marcel Caruz şi Mihai Mărculescu, fost director comercial al traderului american de cereale CHS Agritrade România, au anunţat că vor porni împreună un business prin intermediul căruia plănuiesc să furnizeze soluţii moderne pentru creşterea profitabilităţii şi managementului riscurilor specifice industriei de profil.

Acţiunile NRF nu înregistrau nicio dinamică la ora publicării ştirii. De la începutul anului, acţiunile sunt pe minus cu 4,5%, la tranzacţii de 1,9 milioane de lei, iar capitalizarea societăţii atinge circa 134,3 milioane de lei.

Acţionariatul Norofert este format din Vlad Andrei Popescu (39,4%), urmat de persoane fizice (33,1%), Ileana Popescu (17,2%), Marian Marius Alexe (11,6%) şi persoane juridice (1,6%).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO