Burse - Fonduri mutuale

Connections Consult, furnizor de soluţii şi servicii IT intrat recent în ringul bursier de la Bucureşti, dezvoltă un program pentru o instituţie a statului. Valoarea contractului ajunge la 5,8 mil. lei

Connections Consult, furnizor de soluţii şi servicii IT...

Autor: Cristina Bellu

30.09.2021, 15:00 256

Connections Consult (simbol bursier CC), companie specializată în furnizarea de soluţii software şi servicii IT, anunţă încheierea unui contract de 5,8 mil. lei în calitate de subcontractor al unui ofertant principal, cu un client final care reprezintă o instituţie publică din România.

Obiectul contractului îl reprezintă activităţi de dezvoltare de software personalizat şi mentenanţa soluţiei livrate şi presupune ca programul să fie implementat pe parcursul următoarelor 11 luni, în timp ce serviciile de mentenanţă vor fi oferite până la finalizarea perioadei de 83 de luni a acordului de subcontractare, transmit reprezentanţii companiei într-un anunţ la bursă.   

“Contractul semnat se înscrie în strategia Connections Consult de livrare şi operare a unor servicii de transformare digitală, prin implementarea de platforme de înrolare şi operare de fluxuri de lucru pentru utilizatori individuali, beneficiari ai serviciilor oferite de clienţii companiei”, precizează anunţul.

Connections Consult a de­butat miercuri, 22 septembrie, pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, la o capitalizare de 64,3 mil. lei după ce acţiunile au înre­gistrat o scădere de 13,8% faţă de preţul din plasamentul pri­vat derulat anterior listării, până la 59,5 de lei pe unitate.

Tranzacţiile cu acţiuni CC din prima sesiune s-au ridicat la 1,2 mil. lei, potrivit datelor agregate de ZF de la BVB.

Compania îşi desfăşoară activi­tatea la nivel regional, având birouri în România, Bulgaria şi Serbia.

Anterior listării, Connections Consult a derulat un plasament privat de acţiuni prin care a atras de la investitorii din piaţa de capital fonduri de 10 milioane de lei, destinate des­chi­derii unei subsdiare în State Unite ale Americii, investiţii în produse proprii şi în alte companii din domeniu.

 


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO