Burse - Fonduri mutuale

Compania Practic SA, regina spaţiilor de închiriat din Bucureşti, în convocator: se va considera că un răspuns este dat dacă informaţia pertinentă este disponibilă pe site în format întrebare-răspuns

Compania Practic SA, regina spaţiilor de închiriat din...

Autor: Liviu Popescu

10.03.2020, 00:00 398
Compania Practic SA, controlată de omul de afaceri Radu Dimofte, convoacă acţionarii pentru 9 aprilie pentru 2020 pentru a aproba situaţiile financiare, remuneraţiile administratorilor şi reevaluarea unor active. La AGA pot participa acţionarii înscrişi în Registrul Acţionarilor la 24 martie, dar întrebări pot pune doar cei care au înregistrat întrebările în plic închis la sediul societăţii sau le-au transmis prin mijloace electronice. 

„Dreptul de a pune întrebări şi obligaţia de a răspunde pot fi condiţionate de măsurile pe care societatea le poate lua pentru a asigura identitatea acţionarilor, buna desfăşurare şi pregătire a adunării generale precum şi protejarea confidenţialităţii şi a intereselor comerciale ale societăţii”, se arată în convocatorul companiei cu o capitalizare de 457 mil. lei. 

„Societatea poate formula un răspuns general pentru întrebările cu acelaşi conţinut. Se va considera că un răspuns este dat dacă informaţia pertinentă este disponibilă pe pagina de internet a societăţii, în format întrebare-răspuns”, se arată în convocator. Compania are un profit de 14 mil. lei la S1/2019 cu venituri de 19 mil. lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO