Burse - Fonduri mutuale

Compania Mobila Rădăuţi, cu 40 milioane lei capitalizare, cere deschiderea procedurii de insolvenţă

Compania Mobila Rădăuţi, cu 40 milioane lei...

Autor: Tibi Oprea

19.12.2019, 13:18 723

Mobila Rădăuţi (simbol bursier - MOBT), companie cu activitate în producţia de mobilă deţinută de Electroargeş şi Mecanica Rotes, a anunţat la bursă că administratorii societăţii au hotărât miercuri formularea cererii de deschidere a procedurii de insolvenţă în vederea depunerii unui plan de reorganizare a activităţii.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, consiliul de administraţie a desemnat în calitate de administrator judiciar provizoriu Societatea Profesională Multiconsult Ipurl Suceava.

Mobila Rădăuţi este deţinută în proporţie de 45,9% de către producătorul de articole de robinetărie Mecanica Rotes din Târgovişte, în timp ce producătorul de electrocasnice Electroargeş Curtea de Argeş deţine 43,1% din capitalul social al emitentului.

De la începutul anului, acţiunile MOBT se tranzacţionează în scădere cu 31,8% pe fondul unui rulaj de 635.260 de lei, emitentul ajungând la 40,3 milioane lei capitalizare. Spre comparaţie, indicele principal BET are un avans de 34,1% în aceeaşi perioadă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO