Burse - Fonduri mutuale

Compania din imobiliare Ready Office Rent a vândut obligaţiuni de 5,2 mil. lei la o dobândă de 8% pe an. Listarea, în octombrie

Compania din imobiliare Ready Office Rent a vândut...

Autor: Tibi Oprea

05.10.2020, 11:00 965

 ASF a emis pe 30 septembrie certificatul de înregistrare a obligaţiunilor ♦ Emisiunea are scadenţa în octombrie 2022 ♦ Prime Transaction, consultant autorizat pentru listare.

Ready Office Rent, companie cu activitate în închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing, a vândut obligaţiuni de 5,2 milioane lei în octombrie 2019, la o dobândă de 8% pe an şi scadenţa în octombrie 2022, pe care intenţionează să le listeze la Bursa de la Bucureşti, potrivit informaţiilor ZF. Emisiunea este denominată în moneda naţională.

„Obligaţiunile au fost emise anul trecut şi de la bun început am avut intenţia să le listăm. Sperăm că în luna octombrie anul acesta vor fi tranzacţionabile. Considerăm că piaţa de capital oferă oportunităţi importante şi interesante, precum şi o vizibilitate importantă”, transmit reprezentanţii companiei pentru ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO