Burse - Fonduri mutuale

Compania de distribuţie şi logistică Aquila vine luni, 29 noiembrie, la Bursă sub simbolul AQ. Aquila a atras 367 mil. lei în oferta publică şi se listează la o evaluare de circa 1 mld. lei

Compania de distribuţie şi logistică Aquila vine luni,...

Autor: Eduard Ivanovici

29.11.2021, 00:06 395

Aquila, companie din domeniul distribuţiei şi logisticii prezentă pe piaţa locală, care a atras recent 367 mil. lei prin intermediul unei oferte publice iniţiale pentru majo­rarea capitalului social, a anunţat că se va lista luni, 29 noiembrie, pe seg­mentul principal al Bursei de Valori Bucureşti sub simbolul bursier AQ.

Oferta a avut loc în perioada 8-16 noiembrie 2021. Aquila a vândut 66,66 de milioane de acţiuni noi la un preţ de 5,5 lei pe unitate, atât investi­torilor instituţionali, cât şi celor de retail. Oferta a fost intermediată de Swiss Capital, iar BRK Financial Group şi TradeVille au fost agenţi de distribuţie.

Compania a fost înfiinţată în urmă cu peste 26 de ani şi este în prezent cel mai mare jucător de pe piaţa locală de distribuţie a bunurilor de larg consum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO