Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Compania Bucur Obor din Bucureşti vrea să repartizeze profitul de 21,5 milioane lei din 2019 sub formă de dividende: randament de 11%

Compania Bucur Obor (BUCU), care administrează centrul comercial cu acelaşi nume din Bucureşti, convoacă acţionarii pe 26 martie pentru a aproba repartizarea profitului net de 21,5 milioane lei înregistrat în 2019 sub formă de dividende, potrivit convocatorului publicat la Bursă.

Dividendul brut propus de consiliul de administraţie este de 1,608 lei pe acţiune, care, la preţurile curente de tranzacţionare de joi, are un randament de 11%, potrivit calculelor realizate de ZF. În cadrul aceleiaşi adunări, acţionarii urmează să voteze înregistrarea dividendelor din 2016 neridicate până la data de 4 mai 2020 la categoria venituri, bugetul pe 2020, precum şi alegerea membrilor consiliului de administraţie pe următorii patru ani şi remuneraţia aferentă.

Propunerea pentru data de înregistrare este 22 mai 2020, în timp ce propunerea pentru data plăţii dividendelor este de 10 iunie 2020.

În urma publicării convocatorului, acţiunile Bucur Obor au închis şedinţa de tranzacţionare în creştere cu 6,2%. De la începutul anului, acţiunile BUCU se tranzacţionează în scădere cu 11% pe fondul unor tranzacţii de 178.600 de lei, emitentul ajungând la 195,3 milioane lei capitalizare.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.