Burse - Fonduri mutuale

​Compa Sibiu nu are deocamdată aprobarea acţionarilor pentru înfiinţarea companiei hoteliere Compa Hospitality. Urmează a doua convocare miercuri

​Compa Sibiu nu are deocamdată aprobarea acţionarilor...

Autor: Tibi Oprea

14.01.2020, 18:00 282

Acţionarii Compa Sibiu (CMP), producător de piese auto cu 186 milioane lei capitalizare, nu s-au întrunit la prima convocare, cea din 14 ianuarie, pentru a aproba propunerea consiliului de administraţie de participare la constituirea societăţii hoteliere cu răspundere limitată Compa Hospitality, potrivit unui raport la bursă.

A doua convocare a acţionarilor va avea loc miercuri, 15 ianuarie.

Dacă votul acţionarilor va fi pozitiv, capitalul social al Compa Hospitality va fi de 50.000 de lei, împărţit în 5.000 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare, iar acţionarii acesteia vor fi Compa Sibiu (99,98% din capitalul social) şi Dan Nicolae Băiaşu (0,02% din capitalul social).

Compa Sibiu este deţinută în proporţie de 19% de către Ioan Deac, în timp ce Ioan Miclea deţine 18,7% din numărul de acţiuni.

În ultimul an, acţiunile CMP se tranzacţionează în scădere cu 5,5% pe fondul unui rulaj de 22 milioane lei. Marţi, acţiunile au scăzut cu aproape 1%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO