Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Comelf Bistriţa dublează bugetul pentru răscumpărări

Producătorul de utilaje Comelf Bistriţa (simbol bursier CMF) şi-a dublat bugetul alocat răscumpărărilor de acţiuni, mărind preţul maxim de achiziţie de la 2 lei la 4,5 lei/titlu, cu 63% peste preţul din piaţă. Compania vrea să-şi răscumpere până la 4% din capital, pentru a-şi fideliza managementul şi salariaţii prin acordarea de acţiuni gratuite.

Deşi acţionarii au aprobat în luna aprilie iniţierea campaniei de achiziţii la un preţ de maximum de 2 lei/acţiune, compania nu a putut realiza nicio tranzacţie întrucât preţul din piaţă depăşise deja acest nivel încă de la publicarea convocatorului adunării generale, cu o lună înainte.

Cu noul plafon de preţ, pe care acţionarii sunt chemaţi să îl aprobe pe 24 noiembrie, programul maxim de răscumpărări ar valora 4,2 milioane de lei. La preţul actual din piaţă, pachetul de cumpărat ar valora 2,5 milioane de lei. Titlurile Comelf au crescut de la începutul anului cu 42%, aducând compania la o capitalizare de 64,6 milioane de lei.

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.