Burse - Fonduri mutuale

Codin Radu Năstase, director general adjunct divizia de risc a Patria Bank, pleacă de la banca listată la bursa românească

Codin Radu Năstase

Codin Radu Năstase

Autor: Liviu Popescu

10.08.2020, 00:00 971

Patria Bank (PBK), instituţie de credit cu o capitalizare de 249 milioane de lei, a anunţat joi seară la bursă că Codin Radu Năstase va renunţat la funcţia de director general adjunct divizia risc. 

“Patria Bank informează investitorii cu privire la faptul că în şedinţa din data de 05.08.2020 Consiliul de Administraţie al Băncii a aprobat încetarea, cu acordul părţilor, a contractului de mandat al domnului Codin Radu Năstase din funcţia de Director General Adjunct Divizia Risc, începând cu data de 01.09.2020.

Domnul Năstase îşi încheie mandatul urmând a se dedica altor proiecte”, se arată la bursă.  Până la numirea unui nou director general adjunct divizia risc responsabilităţile specifice poziţiei vor fi preluate de directorul general al Patria Bank, respectiv Daniela Elena Iliescu.

De la începutul anului 2020 acţiunile PBK s-au depreciat cu 27%. Spre comparaţie indicele principal BET a scăzut cu 15%. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO