Burse - Fonduri mutuale

Claudiu Doroş, directorul general al Evergent Investments, vinde acţiuni de 1,08 milioane de lei în oferta publică de cumpărare a societăţii

Claudiu Doroş, directorul general al Evergent...

Autor: Eduard Ivanovici

15.10.2021, 00:00 894

Liviu Claudiu Doroş, CEO al Evergent Investments (simbol bursier EVER), fosta SIF Moldova, a vândut 583.261 de acţiuni în oferta publică de cumpărare iniţiată de societate, la un preţ de 1,85 de lei per unitate, valoarea totală a tranzacţiilor ridicându-se la 1,08 milioane de lei, potrivit calculelor realizate de ZF pe baza unui raport publicat la BVB.

Oferta publică de cumpărare de acţiuni proprii, derulată între 28 septembrie şi 11 octombrie, a fost suprasubscrisă de 14 ori, adică un investitor a primit câte 7 acţiuni la fiecare 100 de acţiuni subscrise. 

Prin hotărârea Adunării Generale Extraordinare nr. 3 din 29 aprilie 2021, acţionarii au aprobat derularea unui program de răscumpărare a acţiunilor proprii prin ofertă publică, în vederea capitalului social.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO