Burse - Fonduri mutuale

Cehii de la Wood & Company menţin preţul ţintă de 1,62 lei pe acţiunile Alro, adică un potenţial de scădere de 9%. Recomandare de tip „hold“, bazată de rezultate financiare preliminare sub aşteptări

Cehii de la Wood & Company menţin preţul ţintă de...

Autor: Eduard Ivanovici

20.03.2023, 07:37 411

Analiştii de la Wood & Company, societate de brokeraj cu sediul în Praga, cu prezenţă la Bursa de Valori Bucureşti, indică un preţ ţintă de 1,62 pe acţiunile producătorului de aluminiu Alro Slatina (simbol bursier ALR) în următoarele 12 luni.

Targetul a rămas acelaşi ca în raportul precedent al Wood. În urmă cu doi ani, brokerul oferea un preţ ţintă de 4,4 lei, adică un randament potenţial de 147% în funcţie de preţul de la BVB.

Luând în calcul preţul actual de tranzacţionare, 1,78 lei pe unitate, targetul oferit implică o scădere potenţială de 9%, potrivit calculelor realizate de ZF pe baza datelor de la BVB şi din cel mai recent raport de analiză al Wood, prezent pe BVB Research. Compania cehă a oferit o reco­mandare de tip „hold“ (menţinere), la fel ca în analiza publicată în data de 31 mai 2022.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO