Burse - Fonduri mutuale

Cehii de la CEZ au cale liberă de la acţionari pentru vânzarea operaţiunilor din România: nicio reacţie la Bursa de la Praga

Cehii de la CEZ au cale liberă de la acţionari pentru...

Autor: Liviu Popescu

05.07.2019, 08:47 769

Noua strategie de afaceri a grupului CEZ, care include şi vânzarea activelor străine, a fost aprobată de adunarea generală a acţionarilor“ ♦ Nicio reacţie la bursa de la Praga, ci doar ex-date pe 1 iulie 2019 ♦ CEZ are 11 mld. euro capitalizare.

Grupul din energie CEZ, controlat în pro­por­ţie de 70% de statul ceh, are cale liberă de la acţionari pentru implementarea unei noi stra­tegii de afaceri care vizează printre altele vân­zarea acti­velor străine, implicit cele din Româ­nia, în con­textul în care CEZ inten­ţio­nează să-şi con­cen­treze operaţiunile şi implicit investiţiile pe piaţa locală, respectiv Cehia.

„Noua strategie de afaceri a grupului CEZ, care include şi vânzarea activelor străi­ne, a fost aprobată de adunarea generală a ac­ţionarilor“, a transmis biroul de presă de la Praga al CEZ pentru Ziarul Financiar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO