Burse - Fonduri mutuale

Cea mai mare tranzacţie cu acţiuni Vrancart Adjud de la listarea din 2005 încoace: 17% din companie pentru 27,5 milioane de lei

Cea mai mare tranzacţie cu acţiuni Vrancart Adjud de la...

Autor: Liviu Popescu

29.01.2020, 09:15 658

♦ Cum SIF1 controlează 75%, iar două fonduri de pensii – NN Pensii şi AZT Viitorul Tău – au 12,4%, înseamnă că aceştia sunt printre investitorii care au realizat marţi tranzacţii cu acţiuni Vrancart ♦ Compania a închis şedinţa de tranzacţionare de marţi cu un avans de 7,1%.

 

Producătorul de carton ondulat Vrancart Adjud (VNC) a înregistrat marţi o lichiditate de 27,5 de milioane de lei, fiind tranzacţionate 175 de milioane de acţiuni, ceea ce înseamnă că raportat la numărul total de acţiuni al companiei, 17% din capitalul social a schimbat proprietarii, arată datele ZF agregate din portalul BVB.

Acesta este cel mai mare rulaj zilnic cu acţiuni Vrancart atât în termeni de volum, cât şi ca termeni de valoare de la listarea companiei din 2005 încoace, potrivit datelor ZF.

Concentrarea a venit în jurul orei 14.50, când au fost schimbate acţiuni în valoare de 25,5 milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO