Burse - Fonduri mutuale

Ce acţiuni sunt de inclus în portofoliu la Bursă? Electrica, Transelectrica şi Romgaz, spune un broker

Finanţe personale

Dragoş Mesaroş

Dragoş Mesaroş

Autor: Liviu Popescu

11.06.2020, 07:00 2441

Dragoş Mesaroş, director de tranzacţionare al societăţii de brokeraj Goldring, consideră că un investitor ar trebui să aibă în portofoliu acţiuni ale Electrica, Transelectrica şi Romgaz întrucât aceste companii au raportat rezultatele financiare pozitive în primul trimestru din 2020 faţă de aceeaşi perioadă din 2019.

„Dacă ţinem cont de rezultatele financiare, care pentru mine sunt foarte importante, chiar dacă la o lichiditate mai mică în momentul de faţă, aş include Electrica, care de la o pierdere de 41 mil. lei a ajuns la 80 mil. lei profit net“, spune Dragoş Mesaroş la emisiunea ZF Deschiderea de astăzi.

„Aş include Transelectrica, cu 103% profit faţă de anul trecut în aceeaşi perioadă şi cred că Romgaz aş mai include, pentru că deşi a avut un profit în creştere cu 5,5% anticipez că spre sfârşitul anului vor porni termocentrala de la Iernut, în care s-au investit aproape 300 de milioane de euro, care le va aduce o cifră de afacere în creştere şi un profit mai bun“, spune Dragoş Mesaroş la emisiunea ZF care poate fi urmărită zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO