Burse - Fonduri mutuale

Carpatica continuă raliul pe Bursă: plus 11% în deschidere

Carpatica continuă raliul pe Bursă: plus 11% în deschidere

Autor: Roxana Pricop

05.10.2011, 11:06 462

Acţiunile Băncii Comerciale Carpatica (simbol bursier BCC) au deschis şedinţa de tranzacţionare de azi cu un avans puternic de peste 11%, după ce ieri au crescut cu aproape 15%.

Aprecierea acţiunilor BCC are loc în contextul în care conducerea Băncii Comerciale Carpatica (simbol bursier BCC) a făcut precizarea într-un comunicat trimis marţi Bursei de Valori Bucureşti că "la nivelul conducerii, nu există informaţii sau decizii în legatură cu negocieri în curs pentru vânzarea unor pachete de acţiuni BCC sau majorări de capital, altele decât cele făcute public de către emitentul BCC". Comunicatul a fost emis drept reacţie la articolul publicat în ediţia de marţi, 4 octombrie, a Ziarului Financiar potrivit căruia discuţiile dintre omul de afaceri Ilie Carabulea, care controlează Banca Carpatica, şi fondul de private equity AnaCap privind încheierea unei tranzacţii prin care să injecteze capital în bancă urmează să ajungă la un deznodământ la jumătatea acestei luni. Bursa de Valori Bucureşti a decis suspendarea tranzacţiilor cu acţiunile BCC în prima parte a şedinţei de marţi, în vederea menţinerii unei pieţe ordonate şi a asigurării accesului egal la informaţia necesară deciziei de a investi.

Carpatica are o capitalizare bursieră de 169,8 milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO