Burse - Fonduri mutuale

Calendarul rezultatelor de la Bursă din anul pandemiei. Începe sezonul raportărilor financiare pentru 2020: Petrom dă startul pe 4 februarie 2021, urmat de BRD pe 10 februarie şi de Transelectrica pe 15 februarie

Marcel Murgoci, Estinvest Focşani: Raportările financiare din perioada care va urma ne vor da date pe baza cărora putem trage concluzii cu privire la valoarea dividendelor posibile.

Marcel Murgoci, Estinvest Focşani: Raportările financiare din perioada care va urma ne vor da date pe baza cărora putem trage concluzii cu privire la valoarea dividendelor posibile.

Autor: Liviu Popescu

31.01.2021, 11:36 959

♦ Din rândul celor 17 companii ale căror acţiuni intră în structura indicelui principal BET, cinci - Alro Slatina, MedLife, Purcari, Electrica şi Sphera - vor raporta pe 26 februarie 2021 rezultatele înregistrate în 2020 ♦ Patru companii raportează pe 25 februarie, inclusiv Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România.

Săptămâna viitoare la Bursa de Valori Bucureşti începe sezonul raportări­lor financiare aferent anului 2020, ceea ce înseamnă că investitorii vor putea analiza primii indicatori clari despre cum s-au descurcat companiile în anul pandemiei, dar şi perspectivele oferite de conducere pentru 2021, mai ales cele cu privire la dividende.

Prima companie ale cărei acţiuni intră în structura BET şi care îşi raportează rezultatele financiare înregistrate în 2020 este OMV Petrom pe 4 februa­rie 2021, arată datele agregate de ZF din platforma BVB. Urmează BRD pe 10 fe­brua­rie şi Transelectrica pe 15 fe­­bruarie.

„Raportările financiare din perioada care va urma ne vor da date pe baza cărora putem trage concluzii cu privire la valoarea dividendelor posibile“, spune Marcel Murgoci, director de tranzacţionare al Estinvest Focşani, pentru ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO