Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Producătorul de dispozitive electronice Visual Fan (Allview) vizează creşteri de 13% pe afaceri şi 58% pe profit în 2024

Bursă. Producătorul de dispozitive electronice Visual...

Autor: Eduard Ivanovici

08.04.2024, 09:46 1319

Visual Fan (simbol bursier ALW), producător de dispozitive electronice, deţinător al brandului Allview, a estimat în bugetul de venituri şi cheltuieli pe 2024 că afacerile companiei vor ajunge la finele anului la 151,6 milioane de lei, în creştere cu 13% faţă nivelul de 134 de milioane din 2023. Potrivit BVC-ului publicat la Bursă, profitul net de anul acesta ar atinge 7 milioane de lei, plus 58%.

„Proiectele noastre din ultimul an au depăşit obiectivele stabilite, iar perspectivele pentru anul 2024 sunt promiţătoare, în special în ceea ce priveşte divizia noastră de proiecte de energie regenerabilă Full EPC, consolidând astfel divizia Solar Energy. Ne propunem să dezvoltăm acest business şi să atingem un portofoliu de peste 80 MW de proiecte de energie solară contractate până la finalul anului, contribuind la diversificarea surselor de energie verde în România şi angajându-ne ferm pentru inovare şi sustenabilitate”, scriu reprezentanţii Visual Fan.

Acţiunile ALW se tranzacţionează în creştere 52,6% la BVB în ultimele 12 luni, pe o lichiditate de 2,7 milioane de lei şi o capitalizare de 96,7 milioane de lei. Compania este controlată în proporţie de 82,8% de Florentin-Lucian Peticilă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO