Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Prima companie care raportează rezultatele financiare pe 2021 este OMV Petrom, pe 3 februarie

Bursă. Prima companie care raportează rezultatele...

Autor: Tibi Oprea

25.01.2022, 00:05 2463

OMV Petrom (SNP), cea mai mare companie listată la Bursa de la Bucureşti, deschide sezonul raportărilor financiare anuale joi, 3 februarie, odată cu publicarea raportului financiar preliminar aferent anului 2021 şi cu teleconferinţa pentru prezentarea rezultatelor, potrivit datelor agregate de ZF de la BVB. Petrom va publica raportul anual consolidat pe 27 aprilie.

În următoarea săptămână, pe 7 februarie, a doua companie din prima ligă bursieră aşteptată să publice raportul financiar preliminar pe 2021 este producătorul de materiale de construcţii TeraPlast Bistriţa (simbol bursier TRP).

Pe 8 februarie este programată întâlnirea cu analiştii şi investitorii, iar pe 28 aprilie publicarea raportului financiar consolidat. Pe 10 februarie vine rândul BRD (simbol bursier BRD), a doua cea mai mare instituţie de credit de pe piaţa locală, în timp ce Bursa de Valori Bucureşti (simbol bursier BVB), operatorul bursier local, este programat pe 11 februarie. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO