Burse - Fonduri mutuale

Bursa din Polonia îşi face reclamă la CNN. La Bucureşti, BVB se promovează cu staruri rock

 Bursa din Polonia îşi face reclamă la CNN. La Bucureşti, BVB se promovează cu staruri rock

Autor: Roxana Pricop

21.06.2011, 11:11 511

Bursa de Valori din Varşovia(WSE), cel mai mare operator bursier din Europa Centrală şi de Est,a început o campanie internaţională de promovare pe postul americande ştiri CNN.

Campania de promovare va dura zece săptămânişi este o iniţiativă comună a Ministerului polonez de Finanţe şicel de Afaceri Externe, în cooperare cu WSE, banca PKO,asigurătorul PZU şi grupul petrolier Lotos. Scopul campaniei estede a promova Bursa poloneză şi de a atrage investitori străini. Înspotul de promovare difuzat pe CNN apar Ludwik Sobolewski, CEO alBursei din Varşovia, Pawel Olechnowicz, CEO al Lotos Group,Zbigniew Jagiello, CEO al PKO şi Andrzej Klesyk, CEO alPZU.


Recent şi Bursa de Valori Bucureşti a început ocompanie de marketing a cărei imagine este artistul Tudor Chirilă,prin care operatorul bursier vrea să îşi crească vizibilitatea înrândul publicului tânăr şi să aducă mai mulţi investitori pe piaţalocală de capital. Spoturile de promovare sunt difuzate doar peposturile locale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO