Burse - Fonduri mutuale

Bursa de la Bucureşti, plus 2,7% în cea mai bună săptămână din martie 2018 încoace. Toate cele cinci şedinţe au fost pe plus

Bursa de la Bucureşti, plus 2,7% în cea mai bună...

Autor: Dan Grigore Ivan

24.09.2018, 00:05 262

♦ Bursa locală a fost pe plus în toate cele cinci şedinţe de tranzacţionare de săptămâna trecută. De departe cea mai mare creştere a fost cea de marţi, atunci când indicele BET s-a apreciat cu 1,42%, cea mai semnificativă creştere zilnică din iunie până în prezent.

Bursa de la Bucureşti, catalogată încă piaţă de frontieră de agenţiile de evaluare financiară, a încheiat cea mai bună săptămână din martie 2018 încoace în sensul în care indicele principal BET a avansat cu 2,7%, cel mai ridicat ritm de creştere săptămânal din primăvara acestui an, potrivit datelor BVB. Indicele a ajuns astfel la cea mai ridicată valoare din ultimele patru luni.

De altfel, a fost o săptămână bună pentru majoritatea pieţelor de capital globale, indicele Euro STOXX 600 afişând o apreciere de 1,70%, în vreme ce Dow Global a crescut cu 2,54%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO