Burse - Fonduri mutuale

Bursa de la Bucureşti încheie cea mai slabă săptămână din ultimele trei luni cu un minus de 1,9% pe fondul corecţiilor externe

Bursa de la Bucureşti încheie cea mai slabă...

Autor: Liviu Popescu

15.10.2018, 00:05 267

♦ Vineri 12 octombrie 2018, indicele BET a închis în scădere cu 0,1% faţă de şedinţa precedentă şi a marcat a treia şedinţă consecutivă de scăderi.

Indicele principal BET al bursei de la Bucureşti s-a depreciat cu 1,9% pe parcursul săptămânii trecute şi a înregistrat cel mai abrupt declin săptămânal de la jumătatea lunii iulie 2018 încoace ca urmare a corecţiilor de pe pieţele internaţionale, determinate de unele mişcări venite din SUA, cea mai mare economie la nivel mondial.

Vineri 12 octombrie 2018, indicele BET a închis în scădere cu 0,1% faţă de şedinţa precedentă şi a marcat a treia şedinţă consecutivă de scăderi.

„Din cadrul indicelui BET, opt companii au crescut, şase au scăzut şi una a stagnat. Cea mai mare creştere a fost înregistrată de titlurile Digi Communications N.V. (DIGI) Ă1,42%, urmată de Transelectrica (TEL) Ă0,86%“, se arată în raportul zilnic al Prime Transaction.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO