Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Arobs primeşte un preţ ţintă cu potenţial de creştere de 44% din partea Wood & Co

Bursă. Arobs primeşte un preţ ţintă cu potenţial de...

Autor: Eduard Ivanovici

04.10.2023, 07:35 1878

Societatea de brokeraj Wood & Co, cu sediul la Praga, şi-a menţinut recomandarea de cumpărare pentru acţiunile Arobs Transilvania Software (AROBS), într-un recent raport de analiză pentru acţiunile celei mai mari companii tech de la Bursa de Valori Bucureşti, oferind totodată un preţ ţintă de 1,4 lei pe unitate. 

Pe baza preţului de la BVB, respectiv 0,99 lei pe acţiune, randamentul potenţial pentru următoarele 12 luni este de 44%, ceea ce ar duce capitalizarea societăţii nou listate pe Piaţa Principală la circa 1,25 mld. lei, arată calculele realizate de ZF pe baza raportului publicat pe BVB Research. 

„Mesajul conducerii (...) este că se concentrează pe creştere în momentul de faţă, încercând să atingă nivelul necesar de scalare pentru a atrage – şi reţine – mari clienţi şi comenzi, de peste 100 mil. euro. După cum am subliniat în raportul de iniţiere, aceste relaţii tind să dureze – un furnizor de top este mai greu de înlocuit – şi să genereze marje mai mari de-a lungul timpului”, scriu analiştii. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO