Burse - Fonduri mutuale

BT Leasing, BCR şi producătorul seminţelor Elmas vin la Bursă cu bonduri. Marţi au fost procesate la BVB obligaţiuni de 40 mil. euro ale BT Leasing

Finanţe personale

BT Leasing, BCR şi producătorul seminţelor Elmas vin...

Autor: Liviu Popescu

11.12.2019, 08:36 345

BT Leasing, BCR şi Golden Foods urmează să listeze până la finalul anului 2019 obligaţiuni la Bursa de la Bucureşti, ceea ce înseamnă că luna decembrie va fi una dintre cele mai încărcate din ultima perioadă de timp pentru investitorii în astfel de instrumente financiare, arată datele agregate de ZF.

Marţi, la ora 15:41 în sistemul BVB au fost procesate obligaţiuni de 40 de milioane de euro ale BT Leasing, parte a grupului financiar Banca Transilvania, care include cea mai mare instituţie de credit din România. Emisiunea de obligaţiuni în euro este structurată pe două tranşe: una cu scadenţa în 2024, iar alta în 2025, arată datele de la BVB.

BCR a anunţat public că lucrează la o emisiune de obligaţiuni, iar potrivit informaţiilor ZF valoarea acesteia este de 3 miliarde de lei, structurată pe mai multe tranşe, şi care urmează să fie listată în decembrie.

Pe de altă parte, Răzvan Raţ, director general adjunct al BRK, a spus pentru ZF că lucrează la o emisiune de obligaţiuni de 4,7 mil. lei ale Golden Foods, companie care produce seminţele Elmas.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO