Burse - Fonduri mutuale

BT Capital Partners: Nuclearelectrica şi Banca Transilvania au îndeplinit criteriile de lichiditate FTSE Russell în luna iunie, condiţie necesară pentru promovarea la piaţa emergentă secundară

BT Capital Partners: Nuclearelectrica şi Banca...

Autor: Liviu Popescu

01.07.2020, 11:23 1526

Analiştii de la BT Capital Partners, parte a grupului financiar Banca Transilvania, scriu în raportul realizat pe 1 iulie 2020 că Nuclearelectrica şi Banca Transilvania au îndeplinit criteriile de lichiditate FTSE Russell în luna iunie pentru promovarea într-o nouă ligă superioară în toamna anului.

“Nuclearelectrica (SNN) şi Banca Transilvania (TLV) au îndeplinit criteriile de lichiditate FTSE Russell în luna iunie, condiţie necesară pentru promovarea la piaţa emergentă secundară în septembrie. Banca Transilvania şi Nuclearelectrica au îndeplinit acum amândouă condiţiile de lichiditate minimă, producătorul nuclear validând ultima lună necesară”, se arată în raportul BT Capital Partners.

Nuclearelectrica a înregistrat în luna iunie tranzacţii de aproximativ 53 milioane de lei la bursa de la Bucureşti, adică un volum de tranzacţionare de 3,1 milioane de acţiuni, echivalentul a 1% din capitalul social. Pe de altă parte, Banca Transilvania, cea mai tranzacţionată acţiune de la bursă, a înregistrat în iunie tranzacţii de 131 milioane de lei, adică 1,16%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO