Burse - Fonduri mutuale

BT Asset Management pregăteşte un fond de investiţii în imobiliare – BT Property. Acesta ar urma să fie primul fond de real estate brick&mortar

Autor: Liviu Popescu

06.08.2021, 00:00 1802

BT Asset Management, unul dintre cei mai mari administratori de fonduri mutuale din România, a primit joi aprobarea Autorităţii de Supraveghere Financiară pentru lansarea unui fond de invesţii în imobiliare, denumit BT Property.

„Aprobarea solicitării BT Asset Management SAI S.A. de autorizare a Fondului imobiliar de investiţii alternative BT Property şi înregistrare a acestuia în Registrul A.S.F”. Potrivit informaţiilor ZF, acesta ar urma să fie primul fond de investiţii în companii care activează în sectorul brick&mortar.

Astfel, pe lângă fondurile sectoriale administrate de BT, precum BT Energy, BT Agro, BT Real Estate, investitorii vor putea cumpăra unităti de fond şi la BT Properties.

Cele mai recente date ale Asociaţiei Administatratorilor de Fonduri (AAF), cele de la iunie 2021, arată că BT AM are active nete de de 4,4 mld. lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO