Burse - Fonduri mutuale

Brokerul Swiss Capital recomandă „cumpărare“ pentru acţiunile TTS şi un preţ ţintă de 28,66 lei: randament potenţial de 42%

Brokerul Swiss Capital recomandă „cumpărare“ pentru...

Autor: Tibi Oprea

28.08.2021, 09:33 2380

♦ Swiss Capital a fost intermediarul listării TTS l Analiştii motivează recomandarea cu previziuni de creştere a cererii în industria metalurgică şi a cererii de îngrăşăminte şi pe fondul revenirii producţiei agricole în 2021 ♦ De la listarea din 14 iunie, acţiunile transportatorului fluvial au fost în stagnare la BVB.

Swiss Capital, intermediar de top 5 la Bursa românească, recomandă „cumpărare“ pentru acţiunile Transport Trade Services (simbol bursier TTS) şi indică un preţ ţintă de 28,66 lei pe unitate, care implică un randament potenţial de 42% faţă de ultima închidere, potrivit unui raport de analiză datat 25 august.

Swiss Capital a fost intermediarul ofertei publice iniţiale derulate de companie la jumătatea lunii iunie 2021. Prin IPO, acţionarii societăţii au vândut 50% din acţiuni pentru 288 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO