Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Brokerii se întreabă: Au fost dividendele suplimentare o simplă iluzie?

Simion Tihon, broker la Prime Transaction, spune că până în prezent două companii au avut curajul să apeleze la profiturile din anii precedenţi - Conpet şi Rom­gaz, pentru distri­buirea de dividend su­plimentare.

„Consiliile de ad­ministraţie, for­mate pre­ponderent din oa­menii propuşi de ac­ţionarul majo­ritar, adică statul ro­mân, gă­sesc explicaţii şi fac rapoarte argu­mentate de nevoia de bani pentru in­vestiţii pentru a nu acorda di­vidende sup­limentare“, spune Tihon.

Statul a cerut printr-o ordonanţă de ur­genţă dată la finele lunii martie ca emi­tenţii naţionali să distribuie spre divi­dende suplimentare rezultatele repor­tate.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.