Burse - Fonduri mutuale

Broker Cluj are un nou director economic

Broker Cluj are un nou director economic

Autor: Ioana Tudor

30.09.2014, 14:20 370

Adrian Micu, directorul financiar al SSIF Broker Cluj-Napoca (simbol bursier BRK), a preluat atribuţiile directorului economic Laura Covaciu, după ce aceasta a decis să îşi continue activitatea într-o funcţie de conducere la societatea de administrare a investiţiilor SAI Broker.

SAI Broker este controlată de SSIF Broker. Micu a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj. Acesta s-a alăturat echipei SSIF Broker în luna august 2014. Micu are o experienţă de patru ani în domeniul auditului financiar, dobândită în cadrul KPMG România.

SSIF Broker este singura firmă de brokeraj listată pe bursă. Societatea şi-a dublat afacerile în primul semestru la 4,4 mil. lei, însă a trecut pe pierderi, raportând un minus de circa 206.000 lei, faţă de un profit de 1,3 mil. lei în prima jumătate a anului trecut.

Acţionarul semnificativ al societăţii este SIF Muntenia, care deţine 18,3% din capitalul social al firmei.

Acţiunile Broker Cluj se tranzacţionau astăzi la preţul de 0,13 lei/unitate, cu 1,17% peste închiderea de luni. La această cotaţie compania are o capitalizare bursieră de 43,5 milioane de lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO