Burse - Fonduri mutuale

BRK Financial Group împrumută Romlogic Technology, la care este acţionar, cu 1,6 mil. lei pe şase luni cu 10% dobândă pe an. Acesta este al şaselea credit

BRK Financial Group împrumută Romlogic Technology, la...

Autor: Liviu Popescu

12.06.2019, 00:00 189

BRK Financial Group, intermediar de top zece de la bursa românească, a împrumutat compania Romlogic Technology cu 1,6 milioane de lei pe şase luni la o dobândă formată din nivelul indicelui Robor la trei luni plus o marjă de 7%, în total 10,2% pe an, potrivit datelor de la bursă.

“În prezent BRK Financial Group S.A. are în derulare 5 contracte de împrumut cu Romlogic Technology S.A., valoarea totală a acestora fiind de 6.005.550 lei. SSIF BRK Financial Group SA nu are datorii faţă de S.C. Romlogic Technology S.A.”, se arată în documentul de la bursă semnat de Răzvan Raţ, director general adjunct al BRK.

Brokerul menţionează că deţine participaţii la Romlogic, iar împrumutul a fost acordat pentru „buna desfăşurare a activităţii economice a împrumutatului”. Romlogic Technology a fost înfiinţată în 2013 şi este un producător de aparate de marcat fiscale. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO