Burse - Fonduri mutuale

BRK Financial Group anunţă că va intermedia plasamentul privat şi listarea Global Medical Solutions

Mariana Mihaela Paraschiv, acţionar majoritar (80%) al Global Medical Solutions

Mariana Mihaela Paraschiv, acţionar majoritar (80%) al Global Medical Solutions

Autor: Eduard Ivanovici

22.10.2021, 18:13 1012

BRK Financial Group (simbol bursier BRK), singurul broker listat la Bursa de Valori Bucureşti, a anunţat vineri, 22 octombrie 2021, că va efectua plasamentul privat şi listarea din cadrul Global Medical Solutions, companie care activează în domeniul importului şi vânzării de echipamente medicale. Valoarea contractului este de 860.000 de lei, conform BVB.

Global Medical Solutions a luat fiinţă acum 11 ani, iniţial ca finanţator de soluţii medicale, urmând ca la scurt timp să se poziţioneze şi ca integrator de soluţii medicale atât pentru mediul privat, cât şi pentru cel public.

Datele de la Ministerul de Finanţe arată că Global Medical Solutions a încheiat anul 2020 cu un profit net de 5,04 mil. lei, plus 5,84% faţă de anul 2019, la afaceri de 25 mil. lei, în scădere cu 12,3%, potrivit calculelor realizate de ZF.

Global Medical Solutions este reprezentantul naţional al companiei Samsung Medison, companie specializată în echipamente de imagistică cu ultrasunete afiliată companiei globale Samsung Electronics, colaborare care garantează o parte semnificativă din cifra de afaceri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO