Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Britanicii de la City Credit Capital intră pe piaţa de brokeraj din România şi îl numesc pe Cosmin Ruse la conducerea sucursalei din Bucureşti

City Credit Capital Limited, companie de trading autorizată şi reglementată din 2004 de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA) din Marea Britanie, intră pe piaţa locală de tranzacţionare odată cu înfiinţarea sucursalei CIX Markets în Bucureşti, care va fi administrată de Cosmin Ruse, trader cu experienţă în piaţa de brokeraj.

Compania urmează să se concentreze pe furnizarea de servicii de tranzacţii forex (FX) şi Contracte pe Diferenţă (CFD) pentru investitorii locali, clienţii CIX Markets urmând să aibă acces la tranzacţionare de instrumente financiare lichide, inclusiv tranzacţii FX, indici bursieri, metale preţioase sau mărfuri fie prin platforma MetaTrader 4 fie prin intermediul platformei proprii CIX Trader, ambele sisteme fiind disponibile atât pe desktop cât şi pe dispozitive mobile.

„Strategia noastră în România este de a stabili o bază de clienţi fideli, cu care putem construi o relaţie strânsă. (...) Nu ne concentrăm pe o creştere rapidă, ci mai degrabă pe construirea reputaţiei noastre, întrucât intenţionăm să rămânem în România pe termen lung”, explică Cosmin Ruse, director general şi reprezentant legal al sucursalei City Credit Capital din Bucureşti.

Înainte de a se alătura CCC, Cosmin Ruse a deţinut o serie de poziţii de conducere în companii româneşti de investiţii, inclusiv poziţia de Director Pieţe Internaţionale în cadrul SSIF Vienna Investment Trust, precum şi Director General şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie în cadrul  SSIF Dorinvest.

„România este o piaţă sofisticată şi matură, unde am găsit personal cu experienţa potrivită să conducă un birou local, aspect fundamental pentru noi, întrucât calitatea serviciilor oferite clienţilor noştri a fost întotdeauna de o importanţă esenţială pentru CCC. În plus, România are o autoritate de reglementare locală puternică pe care o apreciem, deoarece permite CIX Markets să ofere clienţilor un serviciu deschis şi transparent de înaltă calitate pe o piaţă în care protecţia clienţilor este un factor important”, spune Simon Daniels, Director Executiv al City Credit Capital UK Limited.

Grupul CCC are o experienţă de peste 16 ani în servicii de tranzacţionare. Biroul deschis la Bucureşti este prima filială europeană a companiei, care are birouri în Hong Kong, Santiago, Mexic şi Londra, unde se află de altfel şi sediul companiei.  Prin intermediul filialei înfiinţate la Bucureşti, clienţii români vor beneficia de servicii de asistenţă în limba română şi de asemenea vor avea la dispoziţie şi suport din partea echipei locale.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.