Burse - Fonduri mutuale

Braiconf Brăila, scădere uşoară în T1

Braiconf Brăila, scădere uşoară în T1
18.05.2015, 00:02 399

Producătorul de cămăşi Braiconf Brăila a raportat pentru T1 venituri totale de 8,950 milioane de lei, cu un profit de 0,627 milioane de lei. în perioada similară a anului trecut compania a avut venituri de 8,835 milioane lei şi un câştig de 0,793 milioane lei.

Unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti care a rămas în picioare după Revoluţie încearcă să-şi facă mai mult loc pe piaţa de cămăşi, managementul companiei având un program de investiţii în marketing care să îi determine pe români să renunţe la celebrele cămăşi italiene şi să cumpere Braiconf.

Săptămâna trecută compania a deschis un magazin în zona comercială de lux de la parterul hotelului Marriott din Capitală. Braiconf Brăila, companie care are ca acţionari principali Bank Julius Baer, Zürich, 25%, şi Electroargeş, cu 17%, are o valoare bursieră de 22,407 milioane lei (5 mil. euro) la ultimul preţ de trazacţionare de 0,5 lei/acţiune.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO