Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Bittnet Systems vrea să ofere investitorilor câte o acţiune gratuită la una deţinută prin majorarea capitalului cu 5,5 mil. lei

Bittnet Systems (BNET), integrator local de soluţii IT&C şi furnizor de servicii de training în domeniul IT, intenţionează să îşi majoreze capitalul social prin emisiunea a 55 milioane de noi acţiuni cu valoare nominală de 0,1 lei/acţiune, şi să acorde astfel câte o acţiune gra­tuită pen­ru fiecare ac­ţiu­ne deţi­nută de acţio­nari, po­trivit con­vo­catorului de la bursă.

„Oricine deţine acţiuni la data de înregistrare, presupunând că acţionarii aprobă, va primi câte o acţiune gratuită pentru fiecare acţiune deţinută, astfel încât să întărim finanţarea companiei, să scădem gradul de îndatorare. Nu există nicio limită privind numărul de acţiuni ce vor fi emise. În anii trecuţi am făcut la fel, face parte din modelul propus acţionarilor, pe care aceştia l-au primit pozitiv, şi acesta este unul dintre motivele pentru care apelăm la această metodă“, spune Cristian Logofătu, CFO şi unul dintre fondatorii Bittnet Systems, pentru ZF.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.